Συνάντηση Βασιλόπουλου με ιδιοκτήτες της Κηπούπολης 

Τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, επισκέφτηκαν την Τρίτη ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής. Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας σημειώνεται:

«Παρουσία των αντιδημάρχων Σαράντου Μαρινάκη και Ανδρέα Καραγιάννη, της Διευθύντριας της Πολεοδομίας Σταυρούλας Αγρίου και στελεχών της Διεύθυνσης και της δικηγόρου του Δήμου, Νάσας Δημοπούλου, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για την πρόοδο των διαδικασιών που σχετίζονται με την καταχώρηση της πράξης εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης της Κηπούπολης στο Κτηματολόγιο.

Όπως τονίστηκε εντός του Οκτωβρίου 2023 θα έχει τρέξει η διαδικασία που απαιτείται και την οποία έχει επιφορτιστεί εξ’ ολοκλήρου η νομική υπηρεσία του Δήμου δια της κας Δημοπούλου, προκειμένου να υποβληθεί η αίτηση και η περίληψη ώστε να καταχωρηθεί η πράξη στο Κτηματολόγιο. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την κα Δημοπούλου, πρόκειται περί των 600 ΚΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, απευθυνόμενος προς τους ιδιοκτήτες, υπενθύμισε ότι σε αυτή τη θητεία ολοκληρώθηκε, επίσης, η καταχώριση της Πράξης Εφαρμογής στην περιοχή πυκνοδομημένων Ανατολικής Παραλίας Καλαμάτας, που επίσης ερχόταν από το παρελθόν. Σημείωσε ότι κατ’ αυτό τον τρόπο, προχωρούν οι διαδικασίες και για την Πράξη Εφαρμογής στην Κηπούπολη, και ξακαθάρισε ότι υπάρχει η πολιτική βούληση, προκειμένου να αξιοποιηθούν άμεσα οι νέες προοπτικές ανάπτυξης που επιφέρει η πολεοδομική μελέτη της εν λόγω περιοχής».

Written by