Με γαστρονομικό φεστιβάλ ξεκινά η γιορτή το τουρισμού

Η μεγαλύτερη γιορτή τουριστικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα, το TBEX 2023 Peloponnese, που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι γεγονός πλέον και την αυλαία ανοίγει το γνώριμο σε όλους ” Peloponnese Food Stories”, σε μια εκδήλωση γνωριμίας με τις τοπικές γεύσεις της Πελοποννήσου, τα προϊόντα και τους ανθρώπους της.

Σήμερα, στις 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία Όθωνος στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Καλαμάτας προσκαλούν τους πολίτες  σε γαστρονομικό φεστιβάλ, ανοιχτό στο κοινό, με πολλές εκπλήξεις, ζωντανή μουσική, γαστρονομικές εμπειρίες για όλους και δραστηριότητες για τα παιδιά.

Η βραδιά διοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και σηματοδοτεί την έναρξη του TBEX Peloponnese. Με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη, που θα έχει στο πλευρό του καταξιωμένους σεφ, 30 παραγωγούς – τυποποιητές τοπικών προϊόντων  και 10 πολιτιστικούς συλλόγους, θα έχουν την ευκαιρία οι travel bloggers από κάθε γωνιά της Γης να μάθουν τις τοπικές γεύσεις, τις συνταγές, αλλά και τη μοναδικότητα και τη θέρμη της ελληνικής φιλοξενίας.

Written by