Γιος βαρυποινίτη ο 15χρονος που συνελήφθη για το μαχαίρωμα

Ο 15χρονος φέρεται να μαχαίρωσε έναν 28χρονος Αρμένιο, έξω από νυχτερινό μαγαζί της Καλαμάτας, τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 15χρονος που συνελήφθη για το μαχαίρωμα, δεν είναι άλλος από τον γιο του βαρυποινίτη, πρώην κασκαντέρ.

Του ανθρώπου που τη δεκαετία του ’80 βρέθηκε στο Χόλιγουντ να κάνει καριέρα ως κασκαντέρ, ντουμπλάροντας τον Τσακ Νόρις στις επικίνδυνες σκηνές των γυρισμάτων αλλά στην πορεία, η ζωή του πήρε άλλη τροχιά…

Είναι καταδικασμένος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας ενός 35χρονου Αλβανού και του 2 ετών γιου του, το 2011 στις όχθες του ποταμού Πάμισου, στη Μεσσήνη.

Τώρα, ο 15χρονος γιος του, συνελήφθη για το μαχαίρωμα στην Καλαμάτα. Για τη συμπλοκή, συνελήφθησαν επίσης ένας 18χρονος και ένας νεαρός 21 ετών ενώ κατηγορείται και ένας Αρμένιος -φίλος του θύματος- για ψευδή κατάθεση, καθώς στην αρχή αρνήθηκε ότι ήταν στο σημείο του μαχαιρώματος. Όσο για το θύμα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 15χρονος κρίθηκε  προφυλακιστέος νωρίς το απόγευμα και θα οδηγηθεί σε φυλακές ανηλίκων

Written by