«Για τον ΣΥΡΙΖΑ η αντιμετώπιση της ακροδεξιάς είναι αξιακό ζήτημα»

«Η θέση των καταδικασμένων εγκληματιών της ναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι στην φυλακή και σίγουρα δεν πρέπει να είναι στο κοινοβούλιο» τόνισε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, στον τ/στ“Kontra Channel” αναφερόμενος στην απόφαση του Αρείου Πάγου για μη συμμετοχή στις εκλογές της 21ηςΜαΐου του κόμματος Κασιδιάρη.

 Και σημείωσε ότι, «η επιπολαιότητα που επέδειξε η κυβέρνηση φέρνοντας  τρείς διαδοχικές διατάξεις στην Βουλή, λειτούργησε ως «χορηγός» του καταδικασμένου Κασιδιάρη, φέρνοντας τον στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης για πολλές εβδομάδες».

 Ο Αλ. Χαρίτσης τόνισε για το ίδιο θέμα ότι «για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά το ζήτημα αυτό είναι αξιακό και δεν πρόκειται να δώσουμε διαπιστευτήρια αντιφασισμού σε κανέναν. Αντιμετωπίζουμε την ακροδεξιά από θέση αρχής, κάθε  μέρα μέσα στην κοινωνία, όπου το «αυγό του φιδιού» προσπαθεί να εκκολαφθεί, ιδιαίτερα στα φτωχά στρώματα εξ’ αιτίας της όξυνσης των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων».

Written by