Αυτοψία σε έργα του δήμου Καλαμάτας, τα οποία εξελίσσονται αυτή τη χρονική περίοδο, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη ο Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο δήμαρχος Καλαμάτας ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών στα δύο πάρκινγκ της παραλιακής ζώνης, στην οδό Ναυαρίνου, στην πλατεία Υπαπαντής και στο ανοιχτό θέατρο.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, σχετικά με την πορεία των έργων σημειώνεται: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης στο δημοτικό χώρο, έναντι του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας στην Παραλία. Ο εν λόγω δημοτικός χώρος που εξυπηρετεί σήμερα άναρχα τις ανάγκες στάθμευσης οχημάτων, χρήζει σημαντικών βελτιωτικών παρεμβάσεων λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας και χρήσης των αθλητικών του εγκαταστάσεων από μεγάλο αριθμό πολιτών και αθλητών. Πρόκειται για δημοτικό χώρο επιφανείας περίπου 2.500 μ2. Στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του χώρου προβλέπονται -μεταξύ άλλων- εργασίες φύτευσης, τοποθέτηση αυτόνομων φωτιστικών σωμάτων Led κ.ά.

Επίσης, ο Δήμαρχος πραγματοποίησε αυτοψία όπου και διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών, στο δημοτικό χώρο της Ναυαρίνου πλησίον της Καρακούση που ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Σε ότι αφορά την ανάπλαση της οδού Ναυαρίνου από Φαρών έως Ακρίτα, μετά την κατασκευή – τοποθέτηση δικτύων, ξεκινά η τσιμεντόστρωση προκειμένου να ακολουθήσει η τοποθέτηση κυβόλιθων. 

Στην πλατεία Υπαπαντής έγινε η παραλαβή των μαρμάρων και σύμφωνα με την ενημέρωση του εργολάβου, αναμένεται να ξεκινήσει η τοποθέτησή τους στο τμήμα νότια του Ναού. Με ικανοποιητικό ρυθμό, εξελίσσονται επίσης οι εργασίες στο Ανοιχτό Θέατρο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Μαρία Κάλλας, από συνεργεία αυτεπιστασίας της Δ.Τ.Υ. του Δήμου, προκειμένου να ακολουθήσει η τοποθέτηση αυτόνομων φωτιστικών σωμάτων Led. 

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *