«Στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις στηρίζουμε τον κοινωνικό ιστό της πόλης»

Στήριξη της τοπικής αγοράς από τους καταναλωτές ζητά ο πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Γιώργος Εγγλέζος, με την ευκαιρία έναρξης των χειμερινών εκπτώσεων, ενώ οι έμποροι από την πλευρά τους να κάνουν το καλύτερο δυνατό, «ώστε οι εκπτώσεις να είναι ωφέλιμες για τους καταναλωτές, αλλά και για τις επιχειρήσεις τους».

Όπως σημειώνει αναλυτικά σε παρέμβασή του: «Αγαπητοί καταναλωτές, επ’ ευκαιρία της έναρξης των χειμερινών εκπτώσεων, απευθυνόμενος σε όλους, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή και να καλέσω όλους μας να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα στηρίξουμε τους φίλους, συγγενείς και συμπολίτες μας και, κατ’ επέκταση, την τοπική οικονομία, που βάλλεται πανταχόθεν. Η παρούσα κατάσταση και οι

αυξητικές τάσεις, κυρίως, σε κόστος ενέργειας και μεταφορών, έχουν επηρεάσει αναπόφευκτα όλους τους εμπορικούς κλάδους.

Στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, που αποτελούν διαχρονικά σημαντικό τριτογενή παραγωγικό τομέα, στηρίζουμε την οικονομική και κοινωνική ζωή, δηλαδή τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας.

Οι έμποροι, από την πλευρά τους, θα πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε οι εκπτώσεις να είναι ωφέλιμες για τους καταναλωτές, αλλά και για τις επιχειρήσεις τους.

Οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τις προσιτές τιμές, σε μια μεγάλη γκάμα ειδών που διαθέτουν τα τοπικά εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, και οι τοπικές επιχειρήσεις να ρευστοποιήσουν τα αποθέματα που διαθέτουν προσφέροντάς τα στους καταναλωτές σε πολύ ελκυστικές τιμές, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που προβλέπεται πως θα επικρατήσουν το επόμενο διάστημα.

Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων άρχισε τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και λήγει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11.00 έως 16.00.

Καλή Χρονιά με υγεία και χαμόγελα!».

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *