Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά το ρόλο τους ως μονομάχοι ενός αδιέξοδου για την κοινωνία δικομματισμού.

Ξεχνά ο κ. Μητσοτάκης ποιος ευθύνεται για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό του 2004-2009, ο οποίος οδήγησε τη χώρα σε συνθήκες χρεοκοπίας, αλλά και ποιοι πήραν τις δύσκολες αποφάσεις, όταν ο ίδιος και η Ν.Δ. «πετροβολούσαν» από τα «Ζάππεια». Η περιπέτεια της χώρας θα είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα -όπως στην Πορτογαλία- αν ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. δεν επένδυαν στο διχασμό.

Προσβάλλει, δε, τους Έλληνες πολίτες που σήμερα δοκιμάζονται πολλαπλώς από τις δικές του μεροληπτικές και ατελέσφορες πολιτικές και αντί πανηγυρισμών για τις δήθεν επιτυχίες της κυβέρνησης, αναμένουν μέτρα προστασίας και μόνιμους μηχανισμούς υποστήριξης του βιοτικού τους επιπέδου.

Ο κ. Τσίπρας, που επίσης ξεχνά τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή, είναι με τον κ. Μητσοτάκη πρωταθλητές στο να ζητούν εκλογές από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Μόνο που ο ελληνικός λαός πλήρωσε ακριβά τη διακυβέρνηση και των δύο. Η χώρα χρειάζεται αλλαγές, που δεν μπορούν να προσφέρουν.

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη σοσιαλδημοκρατική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *