Συνελήφθη 19χρονος για ναρκωτικά στη Μεσσηνία 

Ένας 19χρονος ημεδαπός συνελήφθη την Τετάρτη στην Καλαμάτα από αστυνομικού του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας. Σε βάρος του 19χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης και κάνναβης) στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας σημειώνεται: «Ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το  Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα, δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης και κάνναβης) στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -14,2- γραμμαρίων, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -161,7- γραμμαρίων, -1- ζυγαριά ακριβείας, αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -315- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Ασφαλείας».

Written by