Έψαχνε σπίτι στη Μεσσηνία

Σπίτι δίπλα στη θάλασσα, σε περιοχή της Μεσσηνίας, φαίνεται πως έψαχνε η «Μαρία Τσάλλα», η Ρωσίδα κατάσκοπος που δρούσε για πέντε χρόνια στη χώρα μας, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Mega.

Το Mega επικοινώνησε με αρχιτέκτονα, φίλο της 35χρονης, ο οποίος αποκαλύπτει ότι η κατάσκοπος έψαχνε να αγοράσει σπίτι στη Μεσσηνία, δίπλα στη θάλασσα, ενώ, μάλιστα, του είχε συστηθεί ως καθηγήτρια.

Το κανάλι στο Live News παρουσίασε τον εξής διάλογο με τον αρχιτέκτονα:

-Εσείς πού τη γνωρίσατε;

Σε μία παραλιακή ταβέρνα.

-Ήταν με παρέα;

Παρέα με έναν κύριο. Μας είπε: «μας αρέσει η περιοχή και θέλουμε να αγοράσουμε οικόπεδο ή ένα σπίτι παραθαλάσσιο να κάνουμε διακοπές». Να αγοράσουν κάτι, να επενδύσουν, σε ένα εξοχικό κοντά στη θάλασσα, οικόπεδο, σπίτι, παλιό. Παραθαλάσσιο, προς τη Στούπα μού είπε, προς την Κορώνη μού είπε, προς τα Φιλιατρά μού είπε. Να είναι καλό για να έχει ησυχία.

-Σας είχε πει κόστος;

Μέχρι 50.000 ευρώ, αν είναι πολύ καλό και μέχρι 100.000. […] Δε μου είπε Ρωσίδα. Στο τέλος κάτι μου είπε, ότι είμαστε ξένοι, «μιλάτε πολύ ωραία, μπράβο, συγχαρητήρια» λέω, «ναι» λέει ότι κάνει και φροντιστήρια, ιδιαίτερα. Και η ίδια κάνει μαθήματα, καθηγητές μάς είπε.

Written by