το Δήμο Καλαμάτας σε Μεγάλο Ευεργέτη

Μία ξεχωριστή ημέρα για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας ήταν η Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, καθώς εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος που θα φιλοξενεί στο εξής τη δομή. Πρόκειται για ακίνητο του Δήμου, έναν φιλόξενο χώρο στην καρδιά της Καλαμάτας, το οποίο έχει παραχωρηθεί στα Παιδικά Χωριά SOS χωρίς αντάλλαγμα και για χρονικό διάστημα 20 ετών και το οποίο βρίσκεται στην πάροδο της οδού Αναγνωσταρά (στοά Λόντου).

Στο εν λόγω χώρο, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος θα αναπτύξουν δράσεις του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Καλαμάτας, καθώς και δραστηριότητες γνωσιακής υποστήριξης και ομάδων παιδιών, με σκοπό τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας.

Σε χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του, που πλέον το τοπικό Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας διαθέτει ένα χώρο φιλόξενο και ικανό να αναπτύξει τη δράση του και να επιτελεί τα επόμενα χρόνια τον σκοπό του. «Χαιρόμαστε που αυτή η συνεργασία που ξεκίνησε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, από το σημερινό Περιφερειάρχη, με εμάς και με εσάς, το τοπικό τμήμα και όλους τους εθελοντές έφερε αυτό το αποτέλεσμα» ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος, σημειώνοντας πως «είμαστε εδώ για να κάνουμε πολλά περισσότερα».

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *