Επί τάπητος το θέμα της τύχης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης

Στην Αθήνα θα βρεθεί, σήμερα, όπως ανακοίνωσε στη βραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, όπου θα συναντηθεί στο υπουργείο Υποδομών, με τον αρμόδιο υφυπουργό, Γ. Καραγιάννη. Από τα θέματα που θα κυριαρχήσουν στη συζήτηση είναι κι αυτό της τύχης της αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης Φ800, ο οποίος λόγω της αύξησης των πρώτων υλών αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ολοκλήρωσης της κατασκευής του.

Ο  δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος δεν έκρυψε ποτέ την ανησυχία του για το θέμα που έχει δημιουργηθεί, αλλά θεωρεί ότι δεν είναι δυνατό να σταματήσει ένα τόσο σημαντικό έργο για το δήμο Καλαμάτας.

Μάλιστα, συγκεκριμένο θέμα τέθηκε επιτακτικά και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, στο Ιστορικό Δημαρχείο, όπου πήρε διαβεβαιώσεις για την απρόσκοπτη υλοποίησή του.

Επειδή, όμως, ο αγωγός είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα ύδρευσης, μια και θα “ξεδιψάσει” εκτός από την Καλαμάτα και τη Μεσσήνη και μέρος του δήμου Δυτικής Μάνης.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *