Απάντηση Π. Χειλά για το μη… βελούδινο διαζύγιο με τον “Πρότυπο Δήμο”

Τη δική του απάντηση στην απόφαση του επικεφαλής της παράταξης, Βασίλη Τζαμουράνη, να απομακρύνει τον Παναγιώτη Χειλά από τη δημοτική του ομάδα, έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος υπογράφει, πλέον, ως ανεξάρτητος.

Ειδικότερα, αναφέρει: “Να ευχηθώ στην κα Μαλαπάνη, στον κ. Τζαμουράνη, στον κ. Σωφρονά και στον κ. Τσαπόγα κάθε προσωπική, επαγγελματική και πολιτική επιτυχία.  Να καταφέρουν να διευρύνουν και να επιτύχουν όλους τους στόχους που έχουν θέσει στην πολιτική και αυτοδιοικητική τους διαδρομή.  Εύχομαι κάθε καινούρια μέρα για την πόλη μας να αποτελέσει με την παρουσία σας ένα νέο σκαλοπάτι οικονομικής ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας. Είθε πάντοτε η ανιδιοτελής συνείδηση και σωφροσύνη να σας διακρίνει”.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το… διαζύγιο των δύο πλευρών μόνο…βελούδινο δεν ήταν. Ο κ. Χειλάς επικρίνει την πρώην δημοτική του ομάδα ότι στο θέμα των απευθείας αναθέσεων χρησιμοποιεί δύο μέτρα και δύο σταθμά, ενώ διαφωνεί και με επικοινωνιακές τακτικές του επικεφαλής Βασ. Τζαμουράνη

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *