Χορηγοί


www.altsmoking.gr

www.altsmoking.gr

www.altsmoking.gr

www.altsmoking.gr

Καλώς ορίσατε

Αγαπητοί φίλοι,

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Κανάλι 1 94,8 F.M. λειτουργεί στην Καλαμάτα από τον Μάρτιο του 1989 μέχρι και σήμερα συνεχώς και χωρίς καμία διακοπή.

Ο Σταθμός μας από την πρώτη εκπομπή κινείται σταθερά με την ίδια συνέπεια και τον ίδιο σεβασμό στον ακροατή και στον διαφημιζόμενο. Ακολουθούμε την εξέλιξη της τεχνολογίας και συνεχώς εξοπλίζουμε τον σταθμό με νέα μηχανήματα για κρυστάλλινο ήχο και καλύτερη απόδοση.
Η παραγωγή, επεξεργασία και η μετάδοση του προγράμματός γίνεται εξ ολοκλήρου σε ψηφιακό περιβάλλον, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφιοποίηση του μουσικού αρχείου του σταθμού μας. 

Η σύνθεση του κοινού που επιλέγει το Κανάλι 1 Καλαμάτας για την ψυχαγωγία του είναι εντυπωσιακή. Κατέχει σύμφωνα με την έρευνα των εταιριών MRB-VPRC-METRON ANALYSIS που πραγματοποιήθηκε πανελλαδικά (για λογαριασμού του Υπουργείου Προεδρίας – Μ.Μ.Ε.) την δεύτερη θέση στο σύνολο της εβδομαδιαίας ακροαματικότητας των Μεσσηνιακών Ραδιοφωνικών Σταθμών από το 56,7% των ανδρών και το 43,3% των γυναικών. Με βάση τα παραπάνω ποσοστά ακροαματικότητας το 33,3% το οφείλει σε ηλικίες 15-34 το 46,7% το οφείλει σε ηλικίες 35-54 και το 20% σε ηλικίες άνω των 55 ετών.

Το πρόγραμμα μεταδίδεται σε όλο το νομό Μεσσηνίας και σε γειτονικούς νομούς και μέσω διαδικτύου στην διεύθυνση www.kanali1.gr σε ολόκληρο τον κόσμο.
Προσπάθειά μας από την αρχή ήταν να δώσουμε στους ακροατές μας τη δυνατότητα να ενημερώνονται καθημερινά με ότι συμβαίνει στον τόπο μας και να ψυχαγωγηθούν με Ελληνική μουσική πέρα από τα συνηθισμένα. Το Κανάλι 1 Καλαμάτας είναι το ραδιόφωνο που καταργεί τις διαχωριστικές γραμμές του τραγουδιού και εναρμονίζεται στη «συχνότητα» του ακροατή, του οποίου το αυτί δεν σηκώνει πολλές ταμπέλες και υποδείξεις για το κατευθυνόμενο σωστό και το κατευθυνόμενο λάθος τραγούδι. Επιθυμούμε την ύπαρξη ενός μουσικού κόσμου, όπου θα μπορεί να ξεχωρίζει την ποιότητα της μουσικής και δεν θα βιώνει το ραδιόφωνο σαν ένα κουτί που παράγει ήχους, αλλά σαν ένα σύγχρονο μέσο ψυχαγωγίας με πολύ και καλή Ελληνική μουσική.
Το 24 ώρο πρόγραμμα του σταθμού μας πλαισιώνεται με επιλογές που στηρίζονται στις προτιμήσεις των ακροατών, και σε όλες τις παλιές και νέες κυκλοφορίες.

Επίσης διαθέτουμε ένα άρτια στελεχωμένο εμπορικό τμήμα που γνωρίζει καλά την αγορά της Μεσσηνίας και το χώρο της διαφήμισης και είναι πάντα δίπλα στον πελάτη για την καλύτερη και αποδοτικότερη προβολή του μέσα από το ραδιόφωνο, με νέες ιδέες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του διαφημιζομένου.
Ιδέες που κάνουν την διαφορά γιατί διαφοροποιούν το διαφημιζόμενο προϊόν από τα υπόλοιπα του ανταγωνισμού.


Με εκτίμηση

Παναγιώτης Γουρνάς