Ποιους ψηφίζει η Πελοπόννησος στα προκριματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Την προσεχή Κυριακή, 14 Απριλίου, γίνονται οι προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Σύμφωνα με τις αποφάσεις τα μέλη ή οι φίλοι του κόμματος, συναποφασίζουν για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., καθώς και οι φίλοι του κόμματος που θα βρεθούν στα εκλογικά τμήματα για να λάβουν μέρος στην προκριματική διαδικασία, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου.

Τα μέλη του κόμματος, οι φίλοι, καθώς επίσης και οι κάτοικοι του εξωτερικού, που επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά, θα έπρεπε να είχαν συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής για την προκριματική ψηφοφορία, όπως αυτή αναρτήθηκε στο i-syriza, μέχρι τις 7 Απριλίου 2024, στις 12 τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδας.

Αυτοί που θα ψηφίσουν με φυσική παρουσία, μπορούν να επιλέξουν τους υποψήφιους της Περιφέρειας στην οποία ανήκει το εκλογικό τμήμα στο οποίο προσέρχεται. Οι εκλογείς που θα ψηφίσουν διαδικτυακά, θα μπορούν να επιλέξουν να ψηφίσουν σε μία απ’ τις 14 Περιφέρειες. Στην Πελοπόννησο εκλέγεται ένας και ως εκ τούτου οι σταυροί που μπαίνουν είναι ένας. Οι προτεινόμενοι υποψήφιοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι οι εξής:

Ξύδης Αναστάσιος (γεωπόνος ΤΕ-Στέλεχος Πωλήσεων)

Πριφτάκη Αικατερίνα (Νομικός)

Σκούρτης Άρης (συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος και δημοσιογράφος)

Σταυρόπουλος Δημήτρης (οικονομικός αναλυτής)

Τσωρώνης Κώστας (ιδιωτικός υπάλληλος)

Φαράντος Γεώργιος (διδάσκων Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής – Επιθεωρητής Εργασίας).

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι τις επόμενες ημέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας με ομιλητές του Νίκο Παππά και Γιώργο Γαβρήλο.

Written by