Σήμερα τα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος Expo

Εγκαινιάζεται σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου, στις εφτά το απόγευμα, στην Τρίπολη, η έκθεση Πελοπόννησος Expo, με τη συμμετοχή περισσότερων των 200 επιχειρήσεων. Η έκθεση πραγματοποιείται στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, στο κτίριο “ΓΕΑ” και διοργανώνεται από τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Η Πελοπόννησος Expo έχει κατακτήσει τη φήμη μιας από τις σημαντικότερες εκθέσεις στην Ελλάδα και προβάλλει την καινοτομία των τοπικών επιχειρήσεων, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και τις δράσεις των επιχειρηματικών μονάδων. Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου.

Οι επισκέπτες, εκτός από τα περίπτερα των επιχειρήσεων, θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν την Πελοποννησιακή κουζίνα, μέσα από εκδηλώσεις μαγειρικής στο “Παραδοσιακό Παντοπωλείο, ενώ έχουν διοργανωθεί ακόμη σειρά ημερίδων για διάφορα σύγχρονα θέματα.   Θα γίνουν επίσης ειδικά αφιερώματα και εκδηλώσεις για τον τουρισμό, τον αγροτουρισμό και τον αγροδιατροφικό τομέα.  Στα εγκαίνια αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και πρόσωπα του επιχειρείν αλλά και του πολιτισμού.

Η έκθεση θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι τις εννιά το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις δέκα το πρωί μέχρι τις εννιά το βράδυ.

Written by