Ξεκίνησαν χθες τα απογευματινά χειρουργεία στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο Καλαμάτας κάνει γνωστό ότι από την χθες ξεκίνησαν τα απογευματινά χειρουργεία, για όσους είναι καταχωρημένοι στη λίστα αναμονής του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Υπενθυμίζεται ότι προ δεκαημέρου η διοίκηση του Νοσοκομείο της Καλαμάτας είχε δημοσιεύσει πρόκληση για συμμετοχή στα απογευματινά χειρουργεία, προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας για την έναρξη των απογευματινών χειρουργείων:

«Από σήμερα Πέμπτη 21/03/2024 και κάθε Πέμπτη (από 16:00 έως 22:00) ξεκινούν τα απογευματινά μας χειρουργεία σύμφωνα με  το ΦΕΚ Τεύχος Β’ 1485/05.03.2024.

Οι πολίτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν απογευματινό χειρουργείο θα πρέπει να είναι καταχωρημένοι στην λίστα αναμονής των χειρουργείων του νοσοκομείου μας ύστερα από συνεννόηση με τον  θεράποντα ιατρό της επιλογής τους ο οποίος θα τους ενημερώνει για το κόστος της επέμβασης ανάλογα της βαρύτητας του περιστατικού και για την ημερομηνία και ώρα της επέμβασης.

Μπορούν να διενεργούνται ανάλογα με το ενδιαφέρον των πολιτών Ορθοπεδικές, Χειρουργικές, Ουρολογικές, Μαιευτικές-Γυναικολογικές, Οφθαλμολογικές και Αγγειοχειρουργικές ιατρικές επεμβάσεις.

Στόχος μας είναι η μείωση του χρόνου αναμονής για χειρουργείο και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους συμπολίτες μας».

Written by