Ο Μανώλης Μάκαρης γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής

Ο Μανώλης Μάκαρης, όπως είχε διαφανεί, είναι ομόφωνα ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με αναπληρώτρια την Αγγελική Γεωργακοπούλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας ανακοίνωσε τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Νομαρχιακής Επιτροπής, ενώ σημειώνει ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων, που διενεργήθηκαν την περασμένη Κυριακή, πραγματοποιήθηκαν με υποδειγματικό τρόπο και με ικανοποιητική συμμετοχή. Ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες σε μια κοινή προσπάθεια για ένα μέλλον καλύτερο για όλους και για τον τόπο…

Πιο συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας ανακοίνωσε: “Σε συνέχεια των τοπικών εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής, συγκλήθηκε τη Τετάρτη 13 Μαρτίου η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας όπου με ομοφωνία και πνεύμα ενότητας εξέλεξε για νέο Συντονιστή τον Μανώλη Μάκαρη, Αναπληρώτρια Συντονίστρια την Αγγελική Γεωργακοπούλου, ενώ, στη νέα 9μελή Συντονιστική Επιτροπή εξελέγησαν επίσης οι Ευστάθιος Γεωργακίλας, Ηλίας Κορομηλάς, Αναστάσιος Δρούλιας, Γεωργία Βασιλάκη, Αθανάσιος Μπόβης, Ιωάννα Φλώρου και Χρυσούλα Γεωγακαράκου.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή είναι 25μελής και τη συμπληρώνουν οι: Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, Μιχάλης Κουτίβας, Βασιλική Ράλλη, Κωνσταντίνος Γκόνης, Στέλλα Μπακολέα, Ασημάκης Ντεμερούκας, Θεώνη Μαυροειδάκου, Ιωάννης Κωνσταντόπουλος, Φωτεινή Μπούλμπου, Στέλιος Σπυρόπουλος, Σταυρούλα Χανδρινού, Ανδιανός Καραγιάννης, Σπύρος Κρασσακόπουλος, Σπυριδούλα Βαλαβάνη, Θεοδοσία Φλώρου και Βάϊα Βαϊοπούλου.

Οι εκλογές για Νομαρχιακές Επιτροπές και Συντονιστικά Οργανώσεων Μελών ανέδειξαν την αποφασιστικότητα, την οργανωτικότητα και την εσωκομματική μας δημοκρατία.

Οι ψηφοφορίες της Κυριακής διεξήχθησαν από τις εφορευτικές μας επιτροπές με υποδειγματικό τρόπο και είχαν ικανοποιητική συμμετοχή, γι αυτό και δόθηκε παράταση μιας ώρας.

 Με τα νέα κομματικά όργανα, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα ανασυγκρότησης στο δρόμο για τις ευρωπαϊκές και τις εθνικές εκλογές που θα αναδείξουν τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε πρωταγωνιστική δύναμη. Είναι επίσης ένα βήμα έντονης ανανέωσης με τα νέα όργανα του κόμματος να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων και να περιλαμβάνουν τόσο νέα πρόσωπα όσο και καταξιωμένα στελέχη, επιστήμονες, μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων και αυτοδιοικητικούς.

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, για τη πρόθεση να μετέχουν στη κοινή προσπάθεια, για την αξιοπρεπή παρουσία και την ενωτική διάθεση. Ευχαριστούμε όλους όσοι συντέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή αυτής της ελπιδοφόρας διαδικασίας και κυρίως τα μέλη μας που συνεχίζουν να αυξάνονται και να αγωνίζονται, με συναίσθηση της ευθύνης που έχει ανατεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ως αντιπολιτευτικού πόλου σε μια περίοδο κυβερνητικής ασυδοσίας και αντιδημοκρατικότητας, επιθέσεων στο κοινωνικό κράτος και όξυνσης των ανισοτήτων. Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τη κοινωνία καλώντας όλους τους Μεσσήνιους να συναντηθούμε στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του”.

Written by