Επανεκλέχτηκε  στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ

Πρώτος σε ψήφους από το ψηφοδέλτιο των δημοτικών συμβούλων ήρθε ο Δημήτρης Καφαντάρης, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Πύλου- Νέστορος, στις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Καφαντάρης ήταν μέχρι πρότινος γραμματέας στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ και αντιπρόεδρος στο προηγούμενο.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά του για την επανεκλογή του ο ίδιος σημειώνει: “Αγαπητοί αυτοδιοικητικοί, αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εσάς τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου των δημοτικών συμβούλων, στις εκλογές της ΚΕΔΕ, με την αυτοδιοικητική παράταξη “Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι” και με επικεφαλής τον εκ νέου πρόεδρο Λάζαρο Κυρίζογλου.

Η  επανεκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελεί για εμένα δικαίωση και αναγνώριση όλων των μέχρι τώρα προσπαθειών μου, αλλά και παράλληλα δέσμευση εμπιστοσύνης και συνεργασίας, για ουσιαστικά αποτελέσματα απέναντι στα προβλήματα που απασχολούν την αυτοδιοίκηση, στη νέα πενταετία. Από την πρώτη στιγμή είχα τονίσει ότι μόνο Ενωμένοι, Δυνατοί και Αποφασισμένοι, μπορούμε να παλέψουμε  για ένα καλύτερο αύριο στην αυτοδιοίκηση, μαζί με τους πολίτες. Προσωπικά, σας υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας!”

Written by