«Ανυπόφορη η κατάσταση στην οδό Αθηνών!» διαμαρτύρονται οι επαγγελματίες

Ένα από τα κλιμάκια του συνδυασμού ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ, που και αυτές τις μέρες επισκέπτονται γειτονιές κι εμπορικούς δρόμους της πόλης, περιόδευσε στην οδό Αθηνών, με επικεφαλής τον Βασίλη Τζαμουράνη. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολλούς επαγγελματίες. Καθολικό τους αίτημα ήταν να αλλάξει το συντομότερο η χαοτική κατάσταση που επικρατεί. «Η αυθαίρετη στάθμευση και το συνεχές μποτιλιάρισμα έχουν πάρει ασφυκτικές διαστάσεις και παραλύουν την εμπορική δραστηριότητα. Άλλωστε, υπάρχουν πολλά καταστήματα κλειστά και ξενοίκιαστα, επιβεβαιώνοντας την υποβάθμιση της περιοχής» όπως σημειώθηκε.

Ο Β. Τζαμουράνης διαβεβαίωσε και πάλι τους επαγγελματίες και τους κατοίκους ότι στο πρόγραμμα της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ_ΜΕΤΑ η αναβάθμιση της οδού Αθηνών έχει ήδη κορυφαία θέση:

Εντάσσεται στον 2ο Άξονα Δράσης που αφορά στο «άνοιγμα» της Καλαμάτας προς τους πρώην Δήμους Θουρίας – Άριος – Αρφαρών, το οποίο ξεκινά μέσα στην πόλη με τη σύνδεση του Ανατολικού και του Δυτικού Κέντρου, προβλέποντας αστικές αναπλάσεις στην Αθηνών, ώστε να καταστεί και πάλι βιώσιμη κι ελκυστική.

Written by