Συναντήσεις με εμπορικούς και παραγωγικούς φορείς, αλλά και πολίτες

Εποικοδομητικές ήταν οι συναντήσεις που είχε προχθές ο δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος, με τον πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας «Ο Ερμής», καθώς και με τον πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας που δραστηριοποιούνται στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Κατά τις συναντήσεις, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Δημοτικής Αρχής Βασιλόπουλου και των εμπορικών και παραγωγικών φορέων της περιοχής.

Επί τάπητος τέθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και παρουσιάστηκαν από τον κ. Βασιλόπουλο πτυχές του προγράμματος της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», με έμφαση να δίνεται σε θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα και ευρύτερα την ανάπτυξη του Δήμου.

Παράλληλα, υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, με επικεφαλής τον κ. Βασιλόπουλο, συνεχίζουν τις καθημερινές επισκέψεις σε κεντρικά σημεία και γειτονιές της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Προχθές, έγινε επίσκεψη στην ανατολική γειτονιά της πόλης, σημείο όπου θα εξελιχθεί το μεγάλο έργο ανάπλασης συνολικά 110.000 τ.μ. και για το οποίο έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση 17.000.000 ευρώ.

Χθες, συνοδευόμενος από υποψηφίους, ο κ. Βασιλόπουλος επισκέφτηκε κεντρικές οδούς της πόλης (Πλάτωνος, Μακεδονίας, Ξενοφώντος, Κανάρη, Βασιλίσσης Όλγας, Βασιλίσσης Σοφίας κ.ά.).

Παραδόθηκαν τα ψηφοδέλτια

Στο μεταξύ, ο συνδυασμός της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» παρέδωσε προχθές στο Τμήμα Εκλογών του Δήμου Καλαμάτας τον αριθμό των ψηφοδελτίων που απαιτούνται στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων για τη διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σήμερα, ο κ. Θανάσης Βασιλόπουλος θα επισκεφτεί εμπορικούς δρόμους και γειτονιές της Καλαμάτας, ενώ το απόγευμα θα έχει συνάντηση με εθελοντικούς φορείς.

Written by