Συναντήσεις του Θανάση Βασιλόπουλου με πολίτες και φορείς

Οι συναντήσεις του δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάση Βασιλόπουλου, με πολίτες και φορείς του Δήμου, συνεχίζονται καθημερινά.

Προχθές το απόγευμα, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», επισκέφτηκε τις γειτονιές των Καλυβίων και του Φραγκοπήγαδου, όπου συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών αυτών.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, κατά την οποία υπήρξε παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», ενώ τέθηκαν επί τάπητος θέματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα της Καλαμάτας και ευρύτερα της περιοχής.

Χθες, ο Δήμαρχος και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του, επισκέφτηκε και είχε συναντήσεις με στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ στην Καλαμάτα, με τους προέδρους και εκπροσώπους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας και του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας καθώς και με τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ν. Πελοποννήσου (ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ) στις εγκαταστάσεις του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και σήμερα. Ειδικότερα,  στις 20:00 ο υποψήφιος Δήμαρχος θα βρεθεί στην οδό Καλλιπατείρας και στις 20:30 θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας.

Written by