«Πλημμύρισε» ο Μελιγαλάς στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου

Με έναν δυναμικό τρόπο πορεύεται στην αναμέτρηση για το δήμο Οιχαλίας ο Γιάννης Αδαμόπουλος, σε μια αδιάκοπη πορεία προς την κοινωνία. Αυτή μάλιστα έχει σταθμούς -έως ότου βρεθούν οι πολίτες στις κάλπες- και ένας από αυτούς και σημαντικός ήταν η μεγάλη εκδήλωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Αναγέννησης Άνω Μεσσηνίας, συνάμα με την παρουσίαση του Ψηφοδελτίου της παράταξής του.

«Η Οιχαλία απόψε μίλησε!» είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Οιχαλίας Γιάννης Αδαμόπουλος, αντικρίζοντας το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί και ανέφερε χαρακτηριστικά «Απόψε δίνουμε την απάντηση του αύριο, αφήνοντας πίσω μας το χθες, για να δώσουμε προοπτική κυρίως στα παιδιά μας, έτσι ώστε αυτός ο ευλογημένος τόπος να ανακτήσει την αίγλη που του αξίζει.»

Μεγάλη η συγκέντρωση κόσμου από όλα τα χωριά τού Δήμου Οιχαλίας, που τίμησαν την Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Αδαμόπουλο, με την ηχηρή παρουσία τους.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν και η παρουσία και η ευλογία τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομου, αλλά και η παρουσία περιφερειακών Συμβούλων και επιχειρηματιών της Μεσσηνίας.

Written by