Δυναμικά για μια νέα πορεία στον Δήμο Πύλου – Νέστορος

Με μια ομιλία από καρδιάς, παρουσία πλήθους κόσμου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ξεδίπλωσε το όραμά του για τον τόπο που και στο παρελθόν είχε υπηρετήσει ως δήμαρχος, θέτοντας υψηλούς στόχους και βάζοντας τον πήχη, πολύ ψηλά.

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός άνδρας με την αξιοσημείωτη πορεία και στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), καθώς και την επιτυχημένη παρουσία και στους δύο βαθμούς της Αυτοδιοίκησης, δε θα μπορούσε παρά να αναφερθεί στο… απίθανο κάλεσμα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και ειδικά του αντιδημάρχου Ηλία Κανάκη, στους πληγέντες της Θεσσαλίας, στους οποίους πρότεινε με επίσημο έγγραφο του Δήμου, να έρθουν στην περιοχή και να γίνουν εργάτες γης. Το γεγονός αυτό άλλωστε, προκάλεσε -όχι άδικα- πανελλαδικές αντιδράσεις.

«Θα ήθελα αρχικά, ως πρώην δήμαρχος και αυτοδιοικητικός για πολλά χρόνια, να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από τους ανθρώπους που ακόμη μετρούν τις πληγές τους, για το ατόπημα που έκανε η Δημοτική Αρχή. Να στείλει μια επιστολή τη στιγμή που ακόμη προσπαθούν να μαζέψουν τα… κομμάτια τους, να έρθουν για εργάτες γης με τιμή διαπραγματεύσιμη. Πραγματικά ζητώ συγγνώμη και από τους πολίτες και από τους αυτοδιοικητικούς της περιοχής, γιατί αντί να στείλουν βοήθεια ως όφειλαν, με μηχανήματα έργου και κόσμο να είναι εκεί, έκαναν αυτό που κανείς λογικός άνθρωπος σε καμία χώρα στον κόσμο δε θα έκανε», είπε ξεκινώντας ο Δημήτρης Καφαντάρης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του για την παρουσίαση των προγραμματικών δεσμεύσεων της δημοτικής παράταξης “Δύναμη Ελπίδας και Δημιουργίας για τον Πολίτη”.

«Σήμερα, όλοι μαζί βγαίνουμε μπροστά, για να αφήσουμε πίσω τις αγκυλώσεις του χθες και για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας, τους συνανθρώπους μας, αλλά κυρίως για τους νέους ανθρώπους», είπε ο κ. Καφαντάρης, που οραματίζεται έναν φιλικό, ασφαλή και σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο, όπου θα αξίζει να ζει κανείς και θα νιώθει υπερήφανος.

Written by