Αποστολή βοήθειας στις πληγείσες περιοχές σε Βόλο και Καρδίτσα

Στις πληγείσες περιοχές του Βόλου και Καρδίτσας μετέβησαν, με τη συνδρομή του Δήμου Καλαμάτας, δύο κλιμάκια εθελοντών, της ΟΑΚ 4Χ4 Μεσσηνίας και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, με πυροσβεστικά οχήματα, αντλητικά συγκροτήματα, φουσκωτή λέμβο και εξοπλισμό.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, είναι σε επικοινωνία με τους αρμοδίους, προκειμένου ο Δήμος να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα σε αυτή τη χρονική στιγμή: εμφιαλωμένο νερό, κονσέρβες και ξηρά τροφή (μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές κ.ά.), προκειμένου να αποσταλεί βοήθεια στους δοκιμαζόμενους πολίτες των πληγεισών περιοχών.

Ήδη έχει δοθεί οδηγία, προκειμένου να υπάρξει συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης, στο ισόγειο του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, καθημερινά και ώρες 09:00-14:00 και 18:00-20:00.

Οι φορείς και οι εταιρείες που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Θεμάτων Γιώργο Φάβα στο τηλέφωνο 6945-237810 και τον Πρόεδρο της Δημ. Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτη Λύρα στο τηλέφωνο 6948-073632.

Written by