Την Παρασκευή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 8.00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ» με επικεφαλής-υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Τζαμουράνη. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στον πεζόδρομο Ιατροπούλου και Δαγρέ 2 (πρ. «Ambassador»), στο κέντρο της Καλαμάτας.

Η παράταξη στη σχετική πρόσκλησή της στα εγκαίνια προς τους κατοίκους του Δήμου σημειώνει: «Ο Βασίλης Τζαμουράνης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε δημότη να παραβρεθεί στα εγκαίνια και να γνωρίσει την ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ: έναν αυθεντικά πολυσυλλεκτικό, υπερκομματικό και δημοκρατικό συνδυασμό, που επενδύει στη συνεργασία και τη συμμετοχή για την περαιτέρω ανάπτυξη αυτού του τόσο προικισμένου τόπου – ο οποίος σήμερα απειλείται με στασιμότητα και οπισθοχώρηση σε όλους τους βασικούς τομείς.

Οι πόρτες του εκλογικού κέντρου είναι καθημερινά ανοιχτές για κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί (μέσα και από το έντυπο υλικό της παράταξης) για τους συγκεκριμένους άξονες δράσης, τα έργα και τις προτεραιότητες που θα πάνε τον Δήμο Καλαμάτας μπροστά, οδηγώντας με αξιοπιστία και ασφάλεια τόσο την πόλη όσο και τα χωριά στην επόμενη μέρα.

Written by