«Η “Δημιουργική Πρωτοβουλία” είναι επιλογή εμπιστοσύνης για το Δήμο»

Η αυτοδιοικητική “μάχη” εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα. Στο Δήμο Καλαμάτας τέσσερις (4) είναι οι συνδυασμοί που διεκδικούν την επόμενη μέρα και τη Δημοτική Αρχή, ενώ συνολικά 773 οι υποψήφιοι σύμβουλοι.

Στη δική του πρόταση αναφέρθηκε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, δηλώνοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη της κοινωνίας και των υποψηφίων στο συνδυασμό του, «Δημιουργική Πρωτοβουλία».

Ειδικότερα, σημείωσε: “Το 2019 η ομάδα της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» ξεκίνησε την πορεία της, ενώνοντας δυνάμεις με στόχο να κάνουμε την Καλαμάτα ένα Δήμο πιο φιλικό, περισσότερο λειτουργικό και αποτελεσματικό, ένα Δήμο ικανό να προσφέρει χειροπιαστή προοπτική για το μέλλον. Και το πετύχαμε, με έργο στην πράξη και ένα σχεδιασμό ολοκληρωμένο για το αύριο του Δήμου μας.

Η ομάδα μας, η οικογένεια της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», μεγάλωσε, ενισχύθηκε και πορεύεται στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου διεκδικώντας την ψήφο εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας, για να διασφαλίσουμε την αναπτυξιακή προοπτική της Καλαμάτας, για να κάνουμε πράξη όσα σχεδιάσαμε, για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Για εμένα, αποτελεί μεγάλη τιμή η εμπιστοσύνη εκατοντάδων συμπολιτών μας, όλων των ανθρώπων που συγκροτούν σήμερα το ψηφοδέλτιο νίκης της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας». Ένας πολυσυλλεκτικός αυτοδιοικητικός συνδυασμός, που ενώνει ανθρώπους πέρα από κόμματα και χρώματα.

Η υποβολή του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 586/30- 08-2023. Το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο νίκης της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» περιλαμβάνει συνολικά 276 υποψηφίους, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, ως επικεφαλής του συνδυασμού, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας.

Αναλυτικότερα, ο συνδυασμός περιλαμβάνει 89 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, 156 υποψηφίους Συμβούλους Δημοτικών Κοινοτήτων και 30 υποψηφίους Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων. Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού διαθέτει υποψηφίους και στις 34 Εκλογικές Περιφέρειες του Δήμου Καλαμάτας. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 44 έτη, ενώ, εκ των υποψηφίων οι 135 είναι νέοι”.

Written by