Το ΜέΡΑ25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ

Δυναμικά και με ενθουσιασμό ξεκίνησε στη Μεσσηνία την προεκλογική του δράση ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη για να μεταφέρει το μήνυμα, να είναι στη Βουλή στις 25 Ιουνίου το ΜέΡΑ25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑΤΗ ΡΗΞΗ με το σύνθημα “Στις 25 ψηφίζουμε ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη ρήξη” διότι “όποιος δεν θέλει παντοδύναμο το Μητσοτάκη ψηφίζει Βαρουφάκη”

Συγκεκριμένα κλιμάκιο των υποψηφίων βουλευτών Μεσσηνίας αποτελούμενο από την Πετρούλα Δουλάμη, Γιώργο Κανέλη και Μαρία Μήτση συνοδευόμενο από τον υποψήφιο βουλευτή της Β1 του Βόρειου τομέα Αθηνών Θανάση Πετράκο και τα μέλη της Γραμματείας Λ.Α.Ε. -Α.Α. Βαγγέλη Μάινα, Βαγγελιώ Παναγάκη, Γιάννη Κουλουμπίνη, και στελέχη της Λ.Α.Ε.-Α.Α. περιόδευσε και συνομίλησε με τους πολίτες

1.Το Σάββατο το πρωί στη Λαϊκή αγορά της Καλαμάτας και το απόγευμα στο Φεστιβάλ τοπικής ανάπτυξης και παραδοσιακών προϊόντων στο Μαγγανιακό και στη συνέχεια, στην Εύα.

2.         Την Κυριακή η Κορώνη το Χαρακοποιό, τη Νέα Κορώνη και τη Λογγά

3.         Τη Δευτέρα την Πύλο

Στις συζητήσεις με τους πολίτες της Μεσσηνίας τα στελέχη της Συμμαχίας του ΜέΡΑ25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ τόνισαν ότι, απευθυνόμαστε στον κάθε ένα πολίτη της Μεσσηνίας και όλης της Ελλάδας και ζητάμε την ψήφο σας διότι η είσοδος στη Βουλή του ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη που εκφράζει τη συνεργασία ανάμεσα στο ΜΕΡΑ25, τη ΛΑΕ και ανένταχτους αριστερούς δεν αποτελεί μόνο ένα μέσο για την αφαίρεση κρίσιμων κοινοβουλευτικών εδρών από τη Ν.Δ. Διασφαλίζει κυρίως την κοινοβουλευτική παρουσία μιας χρήσιμης δύναμης της Αριστερός για τη στήριξη των δημοκρατικών κοινωνικών αγώνων και των ακηδεμόνευτων κινημάτων των τελευταίων χρόνων στους οποίους αδιάλειπτα συμμετείχε .Είναι χρήσιμο για το λαό να είναι στη νέα Βουλή το ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη γιατί και θέλει και μπορεί να ασκήσει και στη Βουλή και στο δρόμο μαχητική και αποτελεσματική αντιπολίτευση προς όφελος του λαού και της νεολαίας όπως απέδειξε και την προηγούμενη τετραετία η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ25

Είναι αναγκαίο η επερχόμενη Βουλή να είναι οκτακομματική. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με είσοδο στη Βουλή της συνεργασίας ανάμεσα στο ΜΕΡΑ25, τη ΛΑΕ και νεότερους ανθρώπους που έφυγαν το 2015 από το ΣΥΡΙΖΑ – της συνεργασίας για πρώτη φορά όλων αυτών που καταψήφισαν το Τρίτο Μνημόνιο έχοντας ήδη αποδείξει ότι δεν ενδίδουν, γι’ αυτό και είναι οι μόνοι που μπορούν να ηγηθούν μιας νέας ουσιαστικής αντιπολίτευσης για την αξιοπρέπεια των πολλών και το άνοιγμα διαδρομών για ένα πραγματικά καλύτερο αύριο. Μόνο μια οκτακομματική Βουλή μπορεί να διαλύσει τα όνειρα αυτοδυναμίας μιας δεύτερης κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μόνο μια τέτοια πολιτική δύναμη σαν τη συνεργασία ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη μπαίνοντας στη Βουλή μπορεί να εξασφαλίσει την ενότητα με κάθε άλλη ανυπότακτη φωνή και δύναμη για ουσιαστική υπεράσπιση των αναγκών και δικαιωμάτων των λαϊκών στρωμάτων.

 Το Γραφείο Τύπου Μεσσηνίας του ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη

Written by