Ανοιχτό κάλεσμα προς τους φορείς της πόλης

Έκκληση για συμμετοχή των φορέων της Καλαμάτας στο 2ο Φεστιβάλ που διοργανώνεται στο πάρκο Σιδηροδρόμων, απευθύνει σε κάλεσμά της η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Καλαμάτας.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου, “στις 16-18 Ιουνίου η Ένωση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ της στο πάρκο των Σιδηροδρόμων. Στόχος μας είναι να έχουμε ένα Φεστιβάλ που θα διοργανωθεί από γονείς και θα απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους της Καλαμάτας και κυρίως σε παιδιά, νέους και γονείς με στόχο την ανάδειξη της ποιοτικής ψυχαγωγίας και δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου.

Βασιζόμενοι στο παραπάνω σκεπτικό θα θέλαμε να δώσουμε χώρο και βήμα σε όλους τους μαζικούς φορείς της πόλης μας που δραστηριοποιούνται στον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού ή ασχολούνται γενικότερα με παιδιά.

Όποιος σύλλογος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, θα μπορέσει να έχει χώρο που θα παρουσιάσει τη δουλειά του και επιπλέον, ύστερα από συνεννόηση, θα μπορούσε να συμμετέχει και πιο ενεργά διοργανώνοντας μία παρουσίαση ή ένα εργαστήριο στα πλαίσια του Φεστιβάλ.

Για δήλωση συμμετοχής στο Φεστιβάλ μας, λοιπόν, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στη διεύθυνση enosisk@gmail.com έως και τη Δευτέρα 12/6. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε κοντά μας και να αποτελέσει το Φεστιβάλ των γονέων ένα αντάμωμα τέχνης, άθλησης και πολιτισμού”.

Written by