Το πρόγραμμα περιοδειών των υποψήφιων βουλευτών

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το Συμβόλαιο Αλλαγής, ένα συμβόλαιο ρεαλιστικό, κοστολογημένο και υλοποιήσιμο, δικαιοσύνης και σταθερότητας, με δεσμεύσεις για μέτρα, κάποια εκ των οποίων θα υλοποιηθούν τις πρώτες 50 ημέρες της προοδευτικής κυβέρνησης, μεταφέρουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας στις περιοδείες τους στις υπηρεσίες, τα καταστήματα και τις γειτονιές της Καλαμάτας, αλλά και στις κωμοπόλεις και τα χωριά του νομού. «Το σύνθημα για “Δικαιοσύνη Παντού” είναι απαίτηση των Μεσσήνιων πολιτών» όπως σημειώνεται σχετικά.

Στο πλαίσιο αυτά, ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή όλων των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Σήμερα Παρασκευή, 5 Μαΐου, το απόγευμα, θα περιοδεύσουν στα Φιλιατρά, όπου το βράδυ θα γίνουν και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.

Αύριο Σάββατο, 6 Μαΐου, το πρωί θα επισκεφτούν στους Γαργαλιάνους, τη Λαϊκή και τα καταστήματα της πόλης, εγκαινιάζοντας και το εκλογικό κέντρο, ενώ το μεσημέρι θα περιοδεύσουν στη Χώρα.

Μεθαύριο Κυριακή το πρωί κλιμάκιο βουλευτών θα βρίσκεται στη Λαϊκή του Κοπανακίου.

Written by