Είμαι εδώ για το καλό του τόπου μας, για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας

Η εκδήλωση της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας της Κωνσταντίνας Π. Πιέρρου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “REX” στην Καλαμάτα και την παρακολούθησαν πολλοί ψηφοφόροι και πολιτικοί της φίλοι, στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αυτοδιοικητικοί, συνυποψήφιοί της, δάσκαλοί της από τα χρόνια των σπουδών της, συμμαθητές της.

“Είμαι εδώ για να πάρουμε μαζί μια απόφαση αλλαγής. Άλλωστε έχω δηλώσει ότι είμαι παιδί της αλλαγής” είπε η Κωνσταντίνα Π. Πιέρρου και συνέχισε: “Είμαι εδώ για τη νεολαία μας, για αυτή τη νεολαία που ονειρεύεται χωρίς να φοβάται, γι’ αυτή τη νεολαία που πρέπει να πιστέψει πως μέσα από την πολιτική υπάρχουν λύσεις. Γι αυτή τη θυμωμένη και αγχωμένη νεολαία για το αύριο. Είμαι εδώ για τις γυναίκες, τις γυναίκες του νομού, τις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας, για τις γυναίκες μονογονείς, για τις γυναίκες με σοβαρά θέματα υγείας. Είμαι εδώ για κάθε συνταξιούχο Μεσσήνιο που με δάκρυα στα μάτια μου εξομολογείται πως ντρέπεται μετά από τόσα χρόνια δουλειάς να μην μπορεί να πάρει ένα δώρο στο εγγόνι του. Είμαι εδώ για τα νέα ζευγάρια, γι’ αυτά που δυσκολεύονται να βρουν κατοικία και εργασία. Είμαι εδώ για κάθε ελεύθερο επαγγελματία του Νομού, γιατί ανήκω και εγώ στον κλάδο των ελεύθερων επαγγελματιών. Είμαι εδώ για όλους τους Μεσσήνιους ιδιώτες που τρέχουν καθημερινά για την εξέλιξη των προσωπικών τους δανείων λόγω των θεμάτων με τις τράπεζες και τα funds. Είμαι εδώ για όλους τους Μεσσήνιους που τρέμουν για την πρώτη τους κατοικία”.

Το μήνυμα της Κωνσταντίνας Π. Πιέρρου προς τους ψηφοφόρους ήταν: “Οι κυβερνήσεις των προηγούμενων χρόνων, η σημερινή, οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν μόνο εγκαίνια, μεγάλα λόγια, χωρίς πράξεις. Για όλα αυτά και για πολλά άλλα, εξίσου σημαντικά θέματα της χώρας όπως το ιδιωτικό χρέος, η πρώτη κατοικία, η ακρίβεια, η ενεργειακή κρίση, η ευημερία για όλους και όχι μόνο για τους αρεστούς, για όλα αυτά και για όλους εσάς είμαι εδώ. Ζητώ επίσημα τη στήριξή σας στις 21 Μαΐου του 2023 για ένα ισχυρό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας και επιτέλους, γιατί όχι, και για μία έδρα που  εδώ και δέκα χρόνια τουλάχιστον δεν υπάρχει. Αλλαγή για την ευημερία για κάθε Μεσσήνιο, για κάθε Μεσσήνια. Μαζί για τη Μεσσηνία λοιπόν, στηρίξτε Πιέρρου, σας υπόσχομαι ότι και την επόμενη μέρα, τον επόμενο μήνα, τα επόμενα χρόνια η Πιέρρου θα είναι εδώ”.

Written by