Στα χωριά της Δυτικής Μάνης, Κάμπο και Σταυροπήγιο, περιόδευσε το 3ημερο ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, μαζί με κλιμάκιο συνυποψηφίων του.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο κ. Χαρίτσης συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κορυφαίο, όπως το ανέδειξαν, το θέμα των υποβαθμισμένων υποδομών, ιδιαίτερα της πρόσβασης λόγω του προβληματικού οδικού δικτύου.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε «την ανυπαρξία έργων υποδομής σε όλη την ευρύτερη περιοχή καθ’ όλη την 4ετία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλο το νομό και ιδιαίτερα στο Δήμο Δυτικής Μάνης, που διαθέτει περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και μεγάλες αναπτυξιακές τουριστικές προοπτικές για την προσέλκυση επισκεπτών χειμώνα και καλοκαίρι».

Στο μεταξύ, ο κ. Χαρίτσης επισκέφθηκε χθες το πρωί τη Θουρία μαζί με συνυποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με την ευκαιρία της εορτής του Μαη-Θανάση. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συζήτησε με τους κατοίκους της Θουρίας για τα σημαντικά προβλήματα του κόστους της αγροτικής παραγωγής, της ακρίβειας στα αγροτικά καύσιμα και τις πρώτες ύλες, τονίζοντας ότι «η προοδευτική κυβέρνηση που θα προκύψει από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα έχει στις άμεσες δεσμεύσεις των 50 πρώτων ημερών, την κατάργηση της καταβολής του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο και την προστασία της αγροτικής γης από τους πλειστηριασμούς».

Written by