Προετοιμασίες για τη συγκέντρωση της ερχόμενης Κυριακής

Την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος που προτείνει για το Δήμο Καλαμάτας κατά την πενταετία 2024-2028 οργανώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Χειλάς, με τα στελέχη του συνδυασμό του «Νέα Δυναμική». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου, στις 7.00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Χθες, δε, ανακοινώθηκε από το συνδυασμό του Παναγιώτη Χειλά ότι για την εξυπηρέτηση του κόσμου από τις Δημοτικές Κοινότητες που θέλει να παρακολουθήσει την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος, θα γίνουν δωρεάν δρομολόγια με λεωφορεία. Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία θα παραλάβουν δημότες από το Πήδημα, τα Αρφαρά, τον Άγιο Κωνσταντίνο, την Αίπεια, τη Θουρία, το Νοσοκομείο και το Ασπρόχωμα.

Ως γνωστόν, ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Χειλάς έχει ανακοινώσει ότι στην εκδήλωση της άλλης Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο θα παρουσιαστεί το αναλυτικό και κοστολογημένο πρόγραμμα του συνδυασμού του. Όπως δε επισημαίνει σχετικά: “Ακούσαμε τα προβλήματά σας με προσοχή, τα καταγράψαμε, τα μελετήσαμε, τα κοστολογήσαμε, τα προγραμματίσαμε, τα τυπώσαμε και σας καλούμε να τα πάρετε στα χέρια σας. Θα έρθουμε εμείς να σας παραλάβουμε και θα σας επιστρέψουμε ξανά στα σπίτια σας, γιατί μας ενδιαφέρει να είμαστε δίπλα σας από την αρχή μέχρι το τέλος”.

Written by