Ο Δήμος Καλαμάτας φωτίζει «μπλε» το Πνευματικό Κέντρο

Με ευαισθησία ο ανταποκρίθηκε ο Δήμος Καλαμάτας στο αισιόδοξο και εορταστικό κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τη συμμετοχή στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, 29 Απριλίου, θα είναι φωταγωγημένο στις μπλε αποχρώσεις του Make-A-Wish το Πνευματικό Κέντρο της πόλης και με το συμβολικό αυτό τρόπο θα δοθεί το μήνυμα δύναμης  σε όλα τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες!

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Δήμου Καλαμάτας, “εάν θέλετε να συμβάλλετε και εσείς, μπορείτε να μεταβείτε στο φωταγωγημένο σημείο, φορώντας κάτι μπλε, και να αναρτήσετε μία φωτογραφία στα social media, κάνοντας tag | mention τον οργανισμό: @Make-A-Wish Greece. Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε τον οργανισμό να φτάσει σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη από την εκπλήρωση της ευχής τους!

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Πρόκειται για την 43η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού. Στην Ελλάδα, στη μπλε φωταγώγηση συμμετέχουν περισσότεροι από 55 Δήμοι, ανάμεσά τους και ο Δήμος μας!”.

Written by