Συλλήψεις τριών ανηλίκων και των μητέρων τους

Εντοπίστηκαν, ύστερα από τη συλλογή βιντεοληπτικού υλικού και με πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από την προανάκριση, τρεις ανήλικοι για τον ξυλοδαρμό 35χρονου, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Η αστυνομία συνέλαβε τους τρεις ανηλίκους αλλά και τις μητέρες τους για παραμέληση της εποπτείας τους. Οι συλληφθέντες ανήλικοι είναι ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, ενώ για τον ξυλοδαρμό κατηγορείται ένας ακόμη 16χρονος…

Οι ανήλικοι είναι ημεδαποί, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος υπέστη κατάγματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχτηκε ενώ είχε πέσει σε θάμνους.

Στο σχετικό αστυνομικό δελτίο επισημαίνονται τα εξής: “Συνελήφθησαν, χθες (23.4.2023) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας -3- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί μαζί με ακόμη έναν ανήλικο ημεδαπό, προχθές (22.4.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, ύστερα από διαπληκτισμό που είχαν με 35χρονο ημεδαπό του προκάλεσαν χτυπήματα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν τρεις ημεδαπές, μητέρες των ανωτέρω ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους”.

Written by