Δύο “μετατοπίσεις” στη νέα πεντάδα υποψηφίων

Ο Τάκης Νινιός, που στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του Βασίλη Κοσμόπουλου και η Χριστίνα Γεωργακίλα-Φέστα, που στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, είναι μεταξύ των πέντε νέων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που παρουσίασε σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν είναι η Δήμητρα Νταραχάνη, η Μαρία Ράλλη και ο Παναγιώτης Σάμιτας…

Ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων για τους νέους υποψήφιους ότι “και οι πέντε είναι ενεργοί συμπολίτες μας, με πλούσια επαγγελματική αλλά και κοινωνική δραστηριότητα, που με τη σειρά τους ενώνουν δυνάμεις μαζί μας και συστρατεύονται στην κοινή προσπάθεια για μια Καλαμάτα ακόμα καλύτερη. Είμαι βέβαιος ότι το Όραμά μας για ένα Δήμο ακόμη πιο φιλικό, φιλόξενο και σύγχρονο είναι αυτό που τους έφερε κοντά μας”.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι σε σύντομες δηλώσεις τους ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιό του, ενώ τόνισαν ότι είναι υποψήφιοι επειδή εκτιμούν την προσωπικότητα και το έργο του δημάρχου.

Written by