Ένα άκρως σοκαριστικό τροχαίο συνέβη χθες το μεσημέρι στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας, στο ρεύμα εξόδου, λίγο μετά τη γέφυρα του ΟΣΕ, και από θαύμα δε υπήρξαν κι άλλα θύματα.

Το μαύρο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 28χρονος, το οποίο- σύμφωνα με πληροφορίες- είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, με τον οδηγό του να διακομίζεται πολύ σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ο οδηγός φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο, κατά τα πρώτα στοιχεία, προσέκρουσε πρώτα δεξιά στο κράσπεδο και μετά έφυγε αριστερά, χτυπώντας στη διαχωριστική νησίδα και τα δέντρα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ολόκληρος ο κινητήρας του οχήματος αποκολλήθηκε και εκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, αυτό της εισόδου στην πόλη, ενώ η μπαταρία του βρέθηκε σε προαύλιο καταστήματος, επίσης στην απέναντι πλευρά του δρόμου από το σημείο που έγινε το τροχαίο. Πάρα πολλά τμήματα του οχήματος εκσφενδονίστηκαν, ευτυχώς χωρίς να τραυματισθεί κάποιος ή να προκληθεί άλλο ατύχημα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα Αστυνομία και ασθενοφόρα, ενώ ο οδηγός αιμόφυρτος βρισκόταν έξω από το όχημα.

Πάντως, μάρτυρες που βρέθηκαν εκεί ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο του 28χρονου, μαζί με ένα άλλο λευκό όχημα, ξεκίνησαν με μεγάλη ταχύτητα από τα φανάρια της διασποράς, ενώ στο σημείο του ατυχήματος φαίνονταν πολλά φρεναρίσματα.

Written by