380.000 ευρώ για το Σκάλα-Μελιγαλά και τα 258.000 ευρώ για το ταρτάν στο στάδιο

Με ικανοποίηση και υπογραμμίζοντας ότι τηρεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, η δημοτική αρχή Οιχαλίας ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη χρηματοδότηση της συνέχισης κατασκευής του ταρτάν στο στάδιο του Μελιγαλά και για τη συντήρηση του δρόμου από τη Σκάλα στο Μελιγαλά…

Πιο συγκεκριμένα η δημοτική αρχή Οιχαλίας ανακοίνωσε: «Η Δημοτική Αρχή πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις της, προχωρά γοργά τα θέματα του τόπου μας και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή υλοποιεί έργα πνοής.

Εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σημαντικά έργα που αφορούν την περιοχή του Δήμου Οιχαλίας συνολικού προϋπολογισμού 638.053,21 ευρώ και συγκεκριμένα τα εξής:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ προϋπολογισμού 258.053,21 ευρώ.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 7ης ΕΠ. ΟΔΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΛΑ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ προϋπολογισμού 380.000 ευρώ.

Η κατασκευή του ταρτάν είναι συνέχεια των παρεμβάσεων που πραγματοποιεί αυτή η Δημοτική Αρχή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας. Όσον αφορά τη βελτίωση του δρόμου Σκάλα – Μελιγαλά (7η Επαρχιακή) ήταν ένα χρόνιο αίτημα που προχωρά η υλοποίησή του.

Οι παρεμβάσεις αυτές είναι συνέχεια των ενεργειών αυτής της Δημοτικής Αρχής και της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου, που με την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα και τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Τσουκαλά, συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής».

Written by