“Βάζει πλάτη”  ο Δήμος για τη βελτίωση της καθημερινότητας

Το Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» στην Καλαμάτα, χθες,  ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από την Αερολιμενάρχη Καλαμάτας Ακριβή Βλάχου για την κατάσταση στο Αεροδρόμιο, ενώ τον συνόδευαν και οι αντιδήμαρχοι Συντήρησης Υποδομών Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, Πρασίνου Αναστάσιος Σκοπετέας και Καθαριότητας Γιάννης Ζαφειρόπουλος .

Υπήρξε συζήτηση για την υφιστάμενη κατάσταση του Αερολιμένα καθώς επίσης και για την αεροπορική κίνηση. Υπενθυμίζεται ότι σε ότι αφορά τις υποδομές, το Αεροδρόμιο βρίσκεται σε διαδικασία παραχώρησης, ενώ εκκρεμούν και οι αποφάσεις για την έκταση των 49 στρ. που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες στάθμευσης των αεροσκαφών.

Όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή λειτουργία του Αεροδρομίου, συμφωνήθηκε ο δήμος Καλαμάτας να συνεχίσει την παροχή υποστήριξης στην φροντίδα του πρασίνου, στην περαιτέρω ενίσχυση της καθαριότητας, καθώς και σε θέματα συντηρήσεων, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί από τις Υπηρεσίες του Αεροδρομίου.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *