Εντοπίστηκε νεκρό το ζευγάρι των Αμερικανών

Νεκρό εντοπίστηκε το ζευγάρι των Αμερικανών, που είχε εξαφανιστεί στη Μεθώνη, καθώς βρέθηκαν οι σοροί τους σε χαράδρα στον Ταΰγετο. Το ηλικιωμένο ζευγάρι αγνοούνταν από τις 23 Ιανουαρίου, από την περιοχή της Μεθώνης ενώ, νωρίτερα χθες, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους στο ίδιο σημείο όπου εντοπίστηκαν οι σοροί τους. Πρόκειται για τον Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον, 83 ετών και τη σύζυγό του Λουκρητία Ρόμπινσον, 80 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι τελευταία φορά επικοινώνησε μαζί τους στις αρχές του Φεβρουαρίου η γυναίκα, η οποία τους πρόσεχε, η οποία τους επισκέφτηκε αργότερα στο σπίτι τους αλλά δεν τους βρήκε. Η κόρη του ζευγαριού, Τζουλιάνα Ρόμπινσον, είχε εκφράσει την πεποίθησή της ότι οι γονείς της αυτοκτόνησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του ζευγαριού έσπευσε άμεσα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και Αστυνομικές αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί τι συμβαίνει.

Άνδρες της ΕΜΑΚ με τη χρήση και drone σκάναραν την περιοχή εντοπίζοντας το άτυχο ζεύγος, όπου και ανέσυραν τα πτώματα των δύο νεκρών.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *