Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πλατεία Υπαπαντής

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, στην τελευταία του συνεδρίαση, εγκρίθηκε η διευθέτηση κυκλοφορίας – σήμανση εκτελούμενων εργασιών σε τμήματα του οδικού δικτύου του δήμου Καλαμάτας προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο «Σωστική ανασκαφή στο πλαίσιο του έργου αρχαιολογικής έρευνας στην περιοχή της πλατείας Υπαπαντής», δηλαδή η εκτέλεση των εργασιών της ανασκαφικής έρευνας επί της οδού Χρυσοστόμου Θέμελη μεταξύ των οδών Ιωσήφ Ανδρούσης και Φάριος, για την οποία απαιτείται με εφαρμογή της κατάλληλης σήμανσης:

• Η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Χρυσοστόμου Θέμελη μεταξύ των οδών Ιωσήφ Ανδρούσης και Φάριος, με εξαίρεση την πρόσβαση από και προς τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης όταν είναι εφικτό.

• Η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην οδό Υπαπαντής μεταξύ των οδών Μητροπολίτη Μελετίου και Χρυσοστόμου Θέμελη.

• Η αμφίδρομη κυκλοφορία και η απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού στην οδό Μητροπολίτη Μελετίου μεταξύ των οδών Υπαπαντής και Φάριος/Φαρών.

• Η αμφίδρομη κυκλοφορία και η απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού στην οδό Φάριος μεταξύ των οδών Μητροπολίτη Μελετίου και Χρυσοστόμου Θέμελη.

• Η τροποποίηση της διαδρομής των αστικών λεωφορείων, ώστε να χρησιμοποιούν την διαδρομή 23ης Μαρτίου – Σταδίου – Μαυρομιχάλη (με προσωρινή στάση στην 23ης Μαρτίου πριν τον κυκλικό κόμβο). Η διάρκεια των εργασιών εκτιμάται στους τρεις (3) μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν αναλυτικότερες πληροφορίες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας (Αθηνών 99, τηλ. 27213-60778), αντίγραφο δε της παραπάνω απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου μπορούν να λάβουν από το γραφείο της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας ή από την ιστοσελίδα του δήμου Καλαμάτας.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *