η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και η συναυλία με την Τάμτα

Με εκδηλώσεις στην πόλη και τα χωριά και τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα, κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος και η Κ.Ε. Φάρις.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή αποκριάτικη παρέλαση με αφετηρία από τη συμβολή της Αριστομένους με το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας στις 20.00 και κατάληξη στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί DJ party με τον DJ PANTELIS. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στις 16.00, με σημείο εκκίνησης την Πλατεία 23ης Μαρτίου και κατάληξη στην Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου της Καλαμάτας, όπου θα ακολουθήσει συναυλία με την Τάμτα. Παρουσιάζουν οι Έλενα Κώνστα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Σήμερα, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Περίμετρος της ΕΡΤ3, όπου και αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που ο Δήμος έχει προγραμματίσει για το προσεχές τριήμερο. Με την ευκαιρία, ο Δήμαρχος απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να επισκεφτούν την Καλαμάτα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

20:00 Νυχτερινή Παρέλαση  στους κεντρικούς δρόμους της πόλης & Dj Street Party με τον DJ Pantelis στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας (Βασ. Γεωργίου)

16:00 Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση & Τελετή Λήξης

Παρουσιαστές: Λάμπρος Κωνσταντάρας – Έλενα Κώνστα

Συναυλία με την Τάμτα.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ  27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  

Ακτή ΝΟΚ (παιδική χαρά της οδού Ναυαρίνου)

11:00 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΡΩΜΑΤΩΝ/carnival edition

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *