Εγκρίθηκαν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την 4/2023 συνεδρίασή του ενέκρινε, σύμφωνα με την εισήγηση, τη διευθέτηση κυκλοφορίας – σήμανσης εκτελούμενων εργασιών σε τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Καλαμάτας για την υλοποίηση του έργου «ΣΩΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ».

Συγκεκριμένα για την εκτέλεση των εργασιών της ανασκαφικής έρευνας επί της οδού Χρυσοστόμου Θέμελη μεταξύ των οδών Ιωσήφ Ανδρούσης και Φάριος, για την οποία απαιτείται με εφαρμογή της κατάλληλης σήμανσης, αποφασίστηκε:

Η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Χρυσοστόμου Θέμελη μεταξύ των οδών Ιωσήφ Ανδρούσης και Φάριος, με εξαίρεση την πρόσβαση από και προς τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης όταν είναι εφικτό.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην οδό Υπαπαντής μεταξύ των οδών Μητροπ. Μελετίου και Χρυσοστόμου Θέμελη.

Η αμφίδρομη κυκλοφορία και η απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού στην οδό Μητροπ. Μελετίου μεταξύ των οδών Υπαπαντής και Φάριος/Φαρών.

Η αμφίδρομη κυκλοφορία και η απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού στην οδό Φάριος μεταξύ των οδών Μητροπ. Μελετίου και Χρυσοστόμου Θέμελη. Η διάρκεια των εργασιών εκτιμάται στους τρεις (3) μήνες.

β) η προτεινόμενη τροποποίηση της διαδρομής των αστικών λεωφορείων, ώστε να χρησιμοποιούν την διαδρομή 23ης Μαρτίου – Σταδίου – Μαυρομιχάλη (με προσωρινή στάση στην 23ης Μαρτίου πριν τον κυκλικό κόμβο).

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *