Θεραπευτικό σεμινάριο “Βελτιώστε την Όραση σας”

Ένα εκπληκτικό διήμερο σεμινάριο/εργαστήριο που συνδυάζει Βελτίωση της όρασης με αυτοανάπτυξη θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στο κέντρο “ΕυΖωία”, Αριστομένους 36, 4ος όροφος. Την πρώτη ημέρα θα ξεκινήσει από τις 9.00 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 8.00 το βράδυ, ενώ τη δεύτερη από τις 9.00 το πρωί έως τις 7.00 το βράδυ. Και τις δύο ημέρες θα υπάρχουν διαλείμματα για καφέ και φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Μαρίκα Καλλιντέρη (6944 96 83 70, email: kal97013@otenet.gr). Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Philippe Hannetelle, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά.

Η όραση δεν είναι μόνο μια φυσική διαδικασία. Πρόκειται για μια πολυδιάστατη λειτουργία που επηρεάζει και επηρεάζεται από τις συναισθηματικές και πνευματικές καταστάσεις του Είναι και συνδέεται με την προσωπικότητά μας.

Ο τρόπος ύπαρξής μας συσχετίζεται με τον τρόπο που βλέπουμε. Δηλαδή, κάθε τύπος προβλήματος όρασης σχετίζεται με συγκεκριμένους τύπους προσωπικότητας που αντιπροσωπεύουν τεταμένους τρόπους αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον μας.

Το στρες είναι ένταση. Οι άνθρωποι που δεν βλέπουν καθαρά έχουν ένταση στο σώμα τους, και ένταση στη συνειδητότητά τους.

Εντάσεις στη συνειδητότητα συνδέονται με εντάσεις στους μύες με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Το που αισθανόμαστε την ένταση σχετίζεται με το γιατί αισθανόμαστε την ένταση.

Tο διήμερο αυτό σεμινάριο βελτίωσης της όρασης αναπτύχθηκε από τον Sir Martin Brofman, Ph.D., ο οποίος θεράπευσε τον εαυτό του από μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια που η παραδοσιακή ιατρική θεωρούσε ανίατη. Εξερευνώντας την συνειδητότητά του και χρησιμοποιώντας εσωτερικές τεχνικές οραματισμού, χαλάρωσης και θετικής σκέψης, όπως είναι αυτές που παρουσιάζονται σε αυτό το σεμινάριο, θεράπευσε τον εαυτό του.

Μια «παρενέργεια» αυτής της θεραπευτικής διαδικασίας ήταν ότι δεν χρειαζόταν πλέον τα γυαλιά που φορούσε για 20 χρόνια. Αυτό ήταν που τον ενθάρρυνε να διερευνήσει την σχέση μεταξύ της όρασης και της συνειδητότητας και να αναπτύξει αυτό το σεμινάριο.

Έχει επίσης αναπτύξει ένα σύστημα θεραπείας, «The Body Mirror System», που διερευνά τη σχέση μεταξύ της συνειδητότητας μας, τη ζωή μας και ολόκληρου του φυσικού μας σώματος. Είναι ο συγγραφέας των βιβλίων “Βελτίωσε την όραση σου” και “Όλα μπορούν να Θεραπευτούν” και “Ενεργειακή Θεραπεία” κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα. Τεχνικές του διδάσκονται σε όλο τον κόσμο από τον ίδιο και άλλους εξαίρετους επαγγελματίες εκπαιδευτές που ο ίδιος έχει εκπαιδεύσει.

Το εργαστήριο όρασης είναι για οποιονδήποτε με προβληματική όραση, π.χ. μυωπία, πρεσβυωπία, αστιγματισμό, που είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν την ευθύνη των εαυτών τους και να κάνουν την εσωτερική δουλειά που απαιτείται ώστε η διαδικασία να είναι επιτυχημένη. Ακόμα και άνθρωποι με «οργανικά» προβλήματα όρασης όπως γλαύκωμα, καταρράκτη κλπ έχουν αναφέρει καθαρότερη όραση σε αυτά τα σεμινάρια.

Η επιστροφή στην διαύγεια της όρασης σημαίνει επίσης επιστροφή στην φυσική κατάσταση της εσωτερικής διαύγειας, υγείας, αρμονίας και ισορροπίας – στο ποιος πραγματικά είσαι.

Κατά την διάρκεια αυτού του εργαστηρίου, είναι σημαντικό να μην φοράτε γυαλιά ή φακούς επαφής, και θα σας ζητηθεί να τα βγάλετε και να μην τα φοράτε – κατά την διάρκεια του σεμιναρίου – ώστε να μπορέσετε να δείτε από μόνοι σας τον βαθμό της βελτίωσης καθώς συμβαίνει.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *