Ο… πονοκέφαλος της Νέας Δημοκρατίας για την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου εν όψει των εθνικών εκλογών φαίνεται ότι πέρασε, αφού βρέθηκαν και οι τρεις γυναίκες υποψήφιες που θα συγκροτήσουν την εκλογική ομάδα.

Έτσι, εκτός από τους τέσσερις βουλευτές (Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς) υποψήφιες, σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, θα είναι η Πιπίνα Κουμάντου (υποψήφια και στις εκλογές του 2019) και δύο νέα πρόσωπα. Η Μαριλένα Γυφτέα και η Δώρα Λοίζου με καταγωγή από την Κυπαρισσία.

Να σημειώσουμε ότι από την περασμένη άνοιξη η Δώρα Λοΐζου είναι υπεύθυνη – συντονίστρια Τομέα Πολιτισμού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με απόφαση του τομεάρχη Πολιτισμού της Ν.Δ., Χρήστου Δ. Σούλη.

Με την παραπάνω σύνθεση το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι ανανεωμένο με δύο νέα γυναικεία πρόσωπα σε σχέση με τις εκλογές του 2019.

Υπενθυμίζουμε ότι στην τελευταία αναμέτρηση το κυβερνητικό κόμμα είχε λάβει το 44,37% των ψήφων, σημειώνοντας ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα των εκλογών.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *