Τελειωμό δεν έχει η σήψη των θεσμών υπό τη διεύθυνση της φαμίλιας Μητσοτάκη. Την Κυριακή το Βήμα είχε πρώτο θέμα με τίτλο «Όταν η ΕΛ.ΑΣ. συνομιλεί με νονούς – Οι διάλογοι της ντροπής», αποκαλύπτοντας «τις σχέσεις και τα συστήματα διαπλοκής, εξάρτησης, το πλέγμα συμφερόντων αλλά και τις υπόγειες διαδρομές μεταξύ νονών της νύχτας και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., ακόμα και σε ανώτατο επίπεδο».

Την ίδια μέρα, η ιστοσελίδα του Documento αποκάλυψε ότι «ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κατέθεσε επισήμως στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ότι ο αρχηγός της αστυνομίας αντιστράτηγος Καραμαλάκης συγκάλυψε υπόθεση με ναρκωτικά που αφορούσε και μέλος της οικογένειας του υπουργού Θεοδωρικάκου». Στη συνέχεια μάθαμε από την αντίδραση του υπουργού, καθώς το συμβάν αφορούσε και τον γιο του, ότι θα υποβάλει μηνύσεις. Σε ποιους όμως; Στον ανώτατο αξιωματικό, στον Βαξεβάνη ή μήπως και στον εκδότη του Βήματος Βαγγέλη Μαρινάκη;

Έχοντας διαβάσει τις δημοσιεύσεις του Γιώργου Καραϊβάζ για την Greek mafia και τις διασυνδέσεις της, κάτι που οδήγησε στην εκτέλεσή του, δεν εξεπλάγην από τις νέες αποκαλύψεις. Ούτε μου έκανε εντύπωση η παρέμβαση Ντογιάκου, μόνο για την πρώτη περίπτωση. Πόσες και πόσες φορές δεν ακούμε για παρεμβάσεις εισαγγελέων και μετά σιωπή.

Ιδού λοιπόν πώς περιέγραφε ο Καραϊβάζ τη διαφθορά: «Μέσω δύο ατόμων από τον ποινικό χώρο (Μάλαμας και Καπετανάκης που συμπτωματικά δολοφονήθηκαν) γνώρισα πολύ καλά πώς λειτουργεί το σύστημα. Μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικοί, δημοσιογραφικά μεγαλοστελέχη, Εκκλησία, αστυνομία, Δικαιοσύνη, κακοποιοί, περιπεπλεγμένοι σε έναν κύκλο δυναστείας και καταδυνάστευσης. Ένας κύκλος που όλοι γνωρίζουν όλους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κυκλοφορία και το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος».

Μετά τη δολοφονία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε την αστυνομία να λύσει γρήγορα την υπόθεση, ενώ ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης υποσχέθηκε ότι «η έρευνα θα επιταχυνθεί έως ότου επιτύχει τον στόχο της». Τίποτε απολύτως δεν έγινε, ούτε καν την ευαισθησία στο αίτημα της συζύγου του Καραϊβάζ για ενημέρωση δεν αποδέχτηκαν! Άντε τώρα εσύ να κάνεις κάθαρση σε αυτήν την αστυνομία και στη Δικαιοσύνη. Τιτάνιο το έργο αποκατάστασης του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *