Σύμπλευση ιατρού – χειρουργού Παναγιώτη Γιαννόπουλου με Πέτρο Τατούλη

Τη σύμπλευση με το Μεσσήνιο γιατρό – χειρουργό Παναγιώτη Γιαννόπουλο ανακοίνωσε η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού: «Η “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη είναι το αυτοδιοικητικό ακομμάτιστο, πατριωτικό κίνημα όλων των ελευθερόφρονων Πελοποννήσιων πολιτών. Με όραμα, ρεαλισμό και αποτελεσματικότητα ανέλαβε να οδηγήσει την Πελοπόννησο μέσα από τις συμπληγάδες των δυσκολιών στο ξέφωτο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της ανάδειξης του πλούτου του τόπου και των ανθρώπων του. Και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε. Μαζί με χιλιάδες δημιουργικούς πολίτες η Πελοπόννησος βγήκε από την αφάνεια και την υποανάπτυξη και άρχισε να αναδεικνύεται σε υπολογίσιμη δύναμη στην εσωτερική και εξωτερική πολιτικοοικονομική σκηνή. Απέκτησε status στην Ευρώπη των Περιφερειών, ανέλαβε πρωτοβουλίες για την κρίση και παράλληλα στάθηκε δίπλα στους πολίτες της, προσφέροντας ευκαιρίες επενδύσεων, αλλά και απλώνοντας ένα δίχτυ προστασίας για όσους από εκείνους βρέθηκαν σε αδυναμία.

Το 2019, ωστόσο, η πορεία αυτή ανακόπηκε απότομα. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θριάμβευσαν ο στείρος κομματισμός, η μισαλλοδοξία, ο ρεβανσισμός και οι ψευτοελίτ. Με σκυμμένο το κεφάλι στην εξουσία, χάθηκε η διεκδικητικότητα, αναλώθηκαν οι πόροι, έμεινε η άσκηση της πολιτικής σε καθημερινές διευθετήσεις, αποκλεισμούς και διαγωνισμό μιζέριας και επικοινωνιακών τεχνασμάτων. Σήμερα πλησιάζει η ώρα που η παρένθεση αυτή κλείνει. Μαζί της καταρρέουν και οι αντιλήψεις όσων με ιδιοτέλεια προσπάθησαν να ποδηγετήσουν τους πολίτες σε κομματικές καταστροφικές επιλογές.

Σήμερα, η ανάγκη συστράτευσης των άξιων, των δημιουργικών, των ανιδιοτελών πολιτών είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Η “Νέα Πελοπόννησος” καλωσορίζει το γιατρό – χειρουργό Παναγιώτη Γιαννόπουλο, έναν άνθρωπο με πλούσια κοινωνική, πολιτική και αυτοδιοικητική δράση, έναν αυτοδημιούργητο επιστήμονα και ανθρωπιστή λειτουργό και, κυρίως, έναν ενεργό πολίτη της Καλαμάτας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου».

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *