«Να βάλουμε τέλος στις πολιτικές που οδήγησαν την κοινωνία σε αδιέξοδα»

Και επισήμως στη μάχη των εκλογών και στο κυνήγι του σταυρού ρίχνονται στο ΠΑΣΟΚ, μετά την προχθεσινή επικύρωση των υποψηφιοτήτων από την Κεντρική Επιτροπή και τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των υποψηφίων βουλευτών σχεδόν σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Σε σχέση με τα πρόσωπα στη Μεσσηνία, δεν υπήρξαν εκπλήξεις, επιβεβαιώνοντας απόλυτα τo ρεπορτάζ του “Θ” το περασμένο Σάββατο και τις αντίστοιχες πληροφορίες. Πρόκειται για τους: Παναγιώτη Αδαμόπουλο- τραπεζικό υπάλληλο, Μενέλαο Γερονικολό- επιχειρηματία, Αριστέα Καζάκου-δικηγόρο, Δήμητρα Λυμπεροπούλου -γεωπόνο, Περικλή Ξηρογιάννη- δικηγόρο, Κωνσταντίνα Πιέρρου- φυσικός, ελεύθερη επαγγελματίας και Σπύρο Πώρο- φωτογράφος.

Με αφορμή την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου για τη Μεσσηνία, ο Μενέλαος Γερονικολός σε ένα ενωτικό μήνυμα καλεί το δημοκρατικό κόσμο της Μεσσηνίας να βάλει τέλος στις πολιτικές που οδήγησαν την κοινωνία σε αδιέξοδα, στηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής.

Ειδικότερα σημειώνει: “Η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, αποτελεί σάλπισμα για συστράτευση, εν όψει της επικείμενης μάχης των εθνικών εκλογών. Δηλώνω “παρών” και έτοιμος να δώσω από την “πρώτη γραμμή” τη μάχη για τη δημοκρατική αναγέννηση του τόπου μας, τη μάχη για την Αλλαγή.

Με συνέπεια συνεχίζω τον αγώνα που ξεκίνησα το 2015. Αλλά και το 2019, όταν η αείμνηστη πρόεδρός μας, Φώφη Γεννηματά, μου έδωσε την ευκαιρία να στηρίξω την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του δημοκρατικού χώρου.

Με συνέπεια, συνεχίζω τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων της Μεσσηνίας, με συνέπεια, όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια, θα σταθώ και πάλι δίπλα στους πολίτες, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη του νομού.

Οι ερχόμενες εκλογές συνιστούν μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Τώρα είναι η ώρα να βάλουμε τέλος στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που οδήγησαν την κοινωνία σε αδιέξοδα. Τώρα είναι η ώρα να στείλουμε μήνυμα δημοκρατίας σε εκείνους που “τσαλάκωσαν” τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Για τη Μεσσηνία οι επόμενες εθνικές εκλογές αποτελούν “στοίχημα”, που θα καθορίσει το μέλλον μας.

Τώρα είναι η ώρα οι πολίτες του νομού να αποκτήσουν φωνή.  Τώρα είναι η ώρα οι πολίτες της Μεσσηνίας να δώσουν δύναμη στη νέα γενιά. Τώρα είναι η ώρα να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Καλώ κάθε δημοκράτη να σταθεί στο πλευρό μας, καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη να δώσει μαζί μας τη μάχη για το αύριο της πατρίδας μας, για το μέλλον της Μεσσηνίας μας”.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *