Χωρίς επενδυτικό αποτέλεσμα ο διαγωνισμός

Άγονος απέβη ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση του κληροδοτήματος Παναγιώταρου, στη Μικρή Μαντίνεια. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ανακοινώθηκε, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπου ο πρόεδρός της, αντιδήμαρχος Σαράντος Μαρινάκης, σημείωσε ότι επιχειρηματικοί φορείς είχαν καταθέσει το ενδιαφέρον τους για την τύχη του κτηρίου, ωστόσο τελικά δεν προσήλθε κανείς στο διαγωνισμό.

Για τη συνέχεια τόνισε ότι έχουν ζητηθεί οδηγίες από τη Διεύθυνση Κοινωφελών Περιουσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου προκειμένου να επαναληφθεί ο διαγωνισμός ή να γίνει νέος με νέους όρους.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Βασίλης Κοσμόπουλος, σχολίασε ότι πρέπει να γίνει νέος διαγωνισμός με νέους όρους και πως ο δήμαρχος θα πρέπει να πιέσει για το λόγο αυτό  την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Ο επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας, Βασίλης Τζαμουράνης και υποψήφιος δήμαρχος, επανέλαβε ότι από την αρχή είχε τονίσει ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν ήταν η σωστή και είχε ζητήσει, να ξαναρχίσει από την αρχή με άλλους όρους.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *