Σύλληψη και του δεύτερου κατηγορούμενου για την ανθρωποκτονία του 47χρονου

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε και ο δεύτερος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία του 47χρονου, με πυροβολισμό, την περασμένη Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στο κέντρο της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος. Ο 47χρονος κρυβόταν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο σε παραλιακή περιοχή της Αβίας του Δήμου Δυτικής Μάνης, ήταν μαζί με 34χρονο που επίσης συνελήφθηκε, ενώ βρέθηκε επίσης ποσότητας 80 γραμμαρίων κάνναβης…

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοίνωσε σχετικά: “Συνελήφθη, σήμερα (25.1.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ο 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Καλαμάτας, για την ανθρωποκτονία 47χρονου, που έλαβε χώρα την 20-01-2023 στην Καλαμάτα.

Ο 38χρονος εντοπίσθηκε μαζί με 34χρονο αλλοδαπό σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο σε περιοχή της Μεσσηνίας, στο οποίο κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -80- γραμμαρίων, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -30- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατόπιν αυτού, αμφότεροι συνελήφθησαν και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ επιπλέον ο 34χρονος κατηγορείται και για υπόθαλψη εγκληματία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως”

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *