Με τη συνδρομή του ΓΕΕΘΑ οι εργασίες αποκατάστασης δρόμου στη Στούπα

Από τις αρχές του περασμένου μήνα έχουν ξεκινήσει  οι  εργασίες αποκατάστασης και αντιστήριξης της δημοτικής οδού στη θέση «Χαλικούρα» του οικισμού Στούπας της Δημοτικής Ενότητας Λεύκτρου του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Λόγω της φύσεως και της θέσης του έργου ο Δήμος έγινε αποδέκτης πολλαπλών αρνητικών απαντήσεων, σε διαδοχικές προσκλήσεις για την ανάθεση του έργου, από εργολάβους που δραστηριοποιούνται  στην  περιοχή. Κατόπιν των ανωτέρω, στο πλαίσιο της «διαδικασίας παροχής υπηρεσιών προς τρίτους», ο Δήμος  απευθύνθηκε  στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), το οποίο ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά του και οι  εργασίες  θα γίνουν με τη συνδρομή της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ), που θα συνεισφέρει σε μηχανήματα έργου και εργατικό προσωπικό σε συνεργασία με ιδιώτη εργολάβο.

Για την εκτέλεση των εργασιών θα πρέπει να διακοπεί η πρόσβαση προς τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού και Πολιτιστικού Ομίλου Μάνης «Ο Πήγασος», για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί για την ολοκλήρωσή τους. Επιπλέον απαιτείται προσοχή λόγω της διέλευσης μηχανημάτων έργου και φορτηγών οχημάτων επί των δημοτικών οδών του οικισμού της Στούπας.

Written by 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *